Smørrebrød
Serveres til kl. 15:00
Velg mellom dansk rugbrød eller loff
*Spør om glutenfritt brød
Roastbiff
Flatbiff av storfe, salat, røstet løk, remulade, syltet agurk, pepperrot, tomat, appelsin
Flæskesteg
Svinekam m/svor, rødkål, salat, majones, syltet agurk, tomat, appelsin
Stekt fiskefilet
Fiskefilet, remulade, reker, salat, tomat, sitron, rogn, dill
Egg og reker
Egg, reker, salat, majones, tomat, sitron
Leverpostei Platte (lun leverpostei)
Leverpostei, bacon, sopp, salat, syltet agurk, rødbeter
Silde anretning
3 forskjellige sild, egg, reker, kapers, løk, dill, serveres med rugbrød og smør.
Club Sandwich
Loff, Kylling, salat, tomat, bacon, karri dressing. Severes med båtpotet
Pariserbøf
Kvernet oksekjøtt, rå eggeplomme, kapers, løk, rødbedder, pepperrot, serveres på loff.
Rekesmørrebrød
Reker, salat, majones, sitron, tomat, dill
Smørrebrødstallerken
Med 3 ulike deilige danske smørrebrød. Variere uke for uke.
Stjerneskudd
Med stekt fisk, reker, røkt laks, dressing, citron, dill, tomat & caviar
Rekesmørrebrød XXL
Reker, salat, majones, sitron, tomat, dill
Forret
Serveres fra kl. 15:00
Hvitløksbrød
Hjemmebakt surdeigsbrød med hvitløkssmør.
Hvitløksbrød med ost
Hjemmebakt surdeigsbrød med hvitløkssmør og Ost
Klassisk rekecocktail
Reker, salat, tomat, dressing.
Mini stjerneskudd
Stekt fiskefilet, dampet fisk, laks, reker, asparges, rogn, salat, dressing og brød.
Tapas anretning
Minimum 5 små anretninger, nok til 2 personer. Serveres med brød og smør
hovedrett
Middagsretter serveres fra kl. 15:00
Stekt Rødspette med båtpoteter og remulade
2 fiskefilet, båtpotet, remulade og sitron
Stekt Rødspette med persillesaus og poteter
2 fiskefilet, kokte poteter og persillesaus
Dansk herregårdsbøf
Kvernet okse, båtpoteter, bernaisesaus og erter
Dansk hakkebøf
Kvernet okse, kokte poteter, stekt løk og brun saus
Eddy Spesial (kyllingsnadder)
Kylling, paprika, sopp, løk, serveres med bearnaisesaus
Eddy spesial (biffsnadder)
Storfe kjøtt, paprika, sopp, løk, severes med bearnaisesaus
Kyllingbryst filet
Saute av årstidens grønt, serveres med smørstekte poteter eller båtpoteter
Martins gryte
Indrefilet av svin, sopp, barbecue saus, rømme, paprika, wienerpølse, serveres med båtpoteter
Stektflæsk med persillesovs
Flesk, kokte poteter og persillesovs. Med påfyll 299,-
Wienersnitzel
Panert kalvesnitzel, stekte poteter og erter
Plankebiff
Serveres med saute av årstidens grønt, duchesse, bakt tomat og hvitløkssmør. Valgfri saus: bearnaise- eller peppersaus.
Burger meny
Serveres hele dagen
Husets fiskeburger
Burgerbrød, fiskefilet, reker, remulade, sitron. Serveres med båtpoteter og ketchup.
Husets burger 200g
Burgerbrød, kvernet oksekjøtt eller kylling, tomat, salat, agurk, majones, serveres med båtpoteter, ketchup. Velg mellom kylling eller oksekjøtt
Husets flæskestegs burger
Burgerbrød, svinekam m/svor, rødkål, salat, majones, remulade, syltet agurk. Serveres med båtpoteter og ketchup.
Husets burger 300g
Burgerbrød, kvernet oksekjøtt eller kylling, tomat, salat, agurk, majones, serveres med båtpoteter, ketchup. Velg mellom kylling eller oksekjøtt
Dessert
Serveres hele dagen
Enkel Softis
Med diverse strøssel og sauser
Softis buffet
Med diverse strøssel og sauser. Spis så mye du vil! Uten mat servering, er prisen 149,-
Lun eplekake
Eple, kanel, softis
Lune Pannekaker med softis
2 pannekaker med softis og syltetøy
Softis buffet uten matservering
Med diverse strøssel og sauser. Spis så mye du vil!
Vegetar burger
Burgerbrød, vegetarbiff, salat, tomat, agurk, majones. Serveres med båtpoteter og ketchup.
Juleplatte meny
Sterkt anbefalt

Flæskestegs Burger serveres med båt potet
Rødkål, remulade, syltet agurk
(serveres tirsdag-lørdag hele dagen)
Hvete, egg, fisk, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner
Hos Martin Juleplatte Den lille
Sild, Kari salat, egg/reker, flæskesteg, lun leverpostei,risalemande, kirsebærsause, rugbrød og smør.
(serveres mandag-torsdag hele dagen fredag-lørdag til lunsj)
Hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner
Hos Martin Juleplatte Den Store
Sild, Kari salat, egg/reker, fiskefilet, andebryst, flæskesteg, brunede poteter, lun leverpostei,
Indrefilet av svin i sopp sause, risalemande, kirsebærsause, rugbrød og smør.
(serveres mandag-torsdag hele dagen fredag-lørdag til lunsj)
Hvete, egg, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sennep, nøtter, melk, sesamfrø, soyabønner
